Εκτύπωση
PDF

Προώθηση Ιστοσελίδων

Για εμάς η προώθηση ιστοσελίδων είναι ένα σοβαρό αλλά και ταυτόχρονα σημαντικό κριτήριο για να χαρακτηρισθεί το website της επιχείρησή σας ως πετυχημένο.

web-promotionΗ Εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων ακολουθώντας μεθοδολογίες και τεχνικές βασισμένες πάντα στο δικό της επιτυχημένο οργανωτικό διάγραμμα.
Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας βασισμένη στη μέθοδο SEO Web Design, χρησιμοποιούμε σωστές τεχνικές καταχώρησης στις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης (Ελληνικές και διεθνείς) και σε online καταλόγους, εφαρμόζουμε διαφημιστικές / προωθητικές καμπάνιες και ενημερώνοντας με newsletters το πιθανό πελατολόγιο της επιχείρησή σας με την μέθοδο Email Marketing.
Λαμβάνοντας υπόψη μας τα πρώτα αποτελέσματα της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης ακολουθεί SEO ανάπτυξη του ιστοχώρου σας.
Τέλος κοστολογούμε και σας προτείνουμε την καταχώρηση της ιστοσελίδας σας με διαφημιστικά Banner σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας (π.χ. in.gr) ,με σύνδεσμο την ιστοσελίδα σας αποκτώντας έτσι περισσότερους επισκέπτες και μελλοντικούς πελάτες.

 • SEO Web Design:
  To website σας δεν αρκεί μόνο να είναι εύχρηστο, καλαίσθητο, εντυπωσιακό, πλούσιο και με συγκεκριμένους στόχους αλλά πρέπει να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.
 • Καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης & online καταλόγους:
  Κάθε χρήστης που προσπαθεί να βρει πληροφορίες στο internet χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης & τους online καταλόγους, επομένως η ιστοσελίδα της επιχείρησή σας πρέπει να είναι καταχωρημένη για να βρεθεί από τον ενδιαφερόμενο.
 • E-mail Marketing:
  Αποστολή μαζικών e-mail που βρίσκονται στην βάση δεδομένων της εταιρίας μας και ενημερωτικών newsletters που έχουν ως στόχο της την αύξηση της επισκεψιμότητας και κατ' επέκταση την αύξηση των πωλήσεων και του κέρδους της επιχείρηση σας.
 • SEO (Search Engine Optimization):
  Η υπηρεσία βελτιστοποίησης S.E.O είναι μια σειρά από ενέργειες και τεχνικές που πραγματοποιούνται προκειμένου να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στην κατά το δυνατόν υψηλότερη θέση στα φυσικά αποτελέσματα (results) των μηχανών αναζήτησης, βάση συγκεκριμένων λέξεων που πληκτρολογεί ο χρήστης.
 • Διαφημιστικά Banner - Online advertising:
  Η αξιοποίηση τεχνολογιών για Online Advertising σας προσφέρει άμεσες και στοχευμένες ευκαιρίες επικοινωνίας για να διαφημίστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας στους πελάτες σας. Με τις τεχνολογίες που διαθέτουμε οι διαφημιζόμενοι και οι διαφημιστικές εταιρίες μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη και να βελτιώνουν τα αποτελέσματα των καμπανιών τους.
 • Social Media:
  Τα social media εξ' ορισμού είναι φιλικά προς τους χρήστες που τα χρησιμοποιούν. Για αυτό το λόγο τα αποτελέσματα προώθησης μπορούν να μεγιστοποιηθούν εκμεταλλευόμενοι την φιλικότητα αυτών των πλατφορμών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα social media προσφέρουν real time ενημέρωση και αμφίδρομη επικοινωνία.
social